21.8 C
Blanes

Neteja continuada i estiuenca en el casc antic

Netegen, les 24 hores del dia, els carrers del centre de Lloret. Això passa ara, a l'estiu, degut a la gran afluència de turistes que rep la nostra destinació. Segons una nota de premsa, el servei de neteja s'organitza en 3 torns que cobreixen totes les hores del dia i la nit.   La tasca […]

Darreres Notícies

Netegen, les 24 hores del dia, els carrers del centre de Lloret. Això passa ara, a l'estiu, degut a la gran afluència de turistes que rep la nostra destinació. Segons una nota de premsa, el servei de neteja s'organitza en 3 torns que cobreixen totes les hores del dia i la nit.

 

circo de las estrellas

La tasca que s'aplica a la via pública es duu a terme de forma material i humana. En el primer cas, els serveis de neteja compten amb escombradores de grans dimensions, equips d'aigua calenta a pressió i altres estris fins a sumar 11 equips mecànics diferents.

 

La neteja manual del casc antic compta, els mesos d'estiu, amb una plantilla de 36 empleats, que cobreixen els 3 torns. S'encarreguen d'escombrar i utilitzar les mànegues de regar. De forma addicional, també compten amb dues furgonetes que buiden les papereres i recullen deixalles del carrer, com mobles o electrodomèstics. La finalitat és proporcionar una bona imatge de cara al turisme.

 

En el cas de les platges, la sorra es neteja de forma manual i mecànica, així com els camins de ronda. També s'hi duen a terme buidat de papereres, rec nocturn a la platja del centre i recollida de residus flotants del mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist