19.5 C
Blanes

No hi ha alegria a l’hora de triar els plats en un restaurant

Ho asseguren els empresaris lloretencs, en referència als clients d'aquest estiu, que generen despeses inferiors i que van menys sovint a menjar a fora. Els restauradors atribueixen la situació a l'economia domèstica.   La pujada dels tipus d'interès fa que s'endeutin més les famílies i que disminueixi la seva capacitat adquisitiva. Segons el sector, això […]

Darreres Notícies

Ho asseguren els empresaris lloretencs, en referència als clients d'aquest estiu, que generen despeses inferiors i que van menys sovint a menjar a fora. Els restauradors atribueixen la situació a l'economia domèstica.

 

circo de las estrellas

La pujada dels tipus d'interès fa que s'endeutin més les famílies i que disminueixi la seva capacitat adquisitiva. Segons el sector, això afecta no només Catalunya i Espanya, sinó també Europa, que és d'on venen la majoria de turistes.

 

El president de l'associació de bars i restaurants, Víctor Rodríguez, ha fet pública una xifra, ben eloqüent.: en el mes de juliol, els ingressos van baixar entre un 15 i un 20% en els restaurants de gamma mitja i alta de la vila. Ha afegit que la situació també afecta els restaurants de menjar ràpid, on els clients arriben a “compartir una pizza o una hamburguesa”.

 

Si el juliol ha estat un “desastre” per Víctor Rodríguez, i a l'agost es va fent, s'espera un setembre i octubre millors. El sector de la restauració confia en què vingui un client de més edat i més interessat per la gastronomia local.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist