19.5 C
Blanes

No s’enderrocaran les cases de Mont Lloret.

L'Ajuntament ha acceptat bona part de les demandes de la urbanització Mont Lloret, en relació a la retallada que vol aplicar per tal d'agrupar l'edificació i crear espais lliures. Entre altres reclams, no s'enderrocarà ni una casa i les parcel·les tindran una superfície mínima de 400 metres quadrats.   Amb això, es considera que es […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament ha acceptat bona part de les demandes de la urbanització Mont Lloret, en relació a la retallada que vol aplicar per tal d'agrupar l'edificació i crear espais lliures. Entre altres reclams, no s'enderrocarà ni una casa i les parcel·les tindran una superfície mínima de 400 metres quadrats.

 

circo de las estrellas

Amb això, es considera que es garanteixen els drets d'edificació dels veïns. El regidor d'urbanisme, Josep Valls, explica que són unes decisions consensuades i estudiades entre l’ajuntament i la junta que gestiona la urbanització.

 

Els veïns també es queixen per la supressió d'una parada de bus a la urbanització. Josep Valls diu que no té prou informació al respecte, però sí ha criticat en un to contundent l'anunci dels parcel·listes de tornar-se a manifestar a partir d'aquest diumenge.

 

Els parcel·listes acusen l'ajuntament de falta de diàleg i critiquen que no els hagi tornat a convocar a una reunió. El regidor d'urbanisme ha dit que Mont Lloret és la urbanització amb que més vegades s'han trobat i avança que es tornaran a reunir abans que el nou pla general s'aprovi de forma provisional, tràmit previst per la setmana que ve.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist