Demà es començaran a repartir els tiquets per anar en vaixell a Santa Cristina el dia de la Festa Major. A partir de les nou del matí, a l'oficina de turisme de Can Garriga donaran quatre tiquets per persona. Des de l'Obreria demanen que es presenti el DNI, perquè ningú agafi més tiquets dels permesos.
Se'n repartiran 1066, que sumats als de les autoritats i personalitats, sumaran un total de 1400 persones. Els veïns podran escollir si volen agafar una de les embarcacions que seguiran la processó o una de les que marxarà més aviat perquè els viatgers puguin veure l'arribada del S'amorra amorra masculí.
I a més a més, com cada any, hi haurà una bona quantitat de persones que aniran fins a Santa Cristina amb les barques particulars. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, els demana dues coses: “Que es guarneixin per donar color i augmentar el to festiu i, sobretot, que segueixin les recomanacions que s’indiquen al butlletí de l’Obreria sobre la processó, especialment que no avancin mai la Nau Capitana, Juliola II, ni a l’últim llagut quan s’estigui fent la regata”. Perquè ningú es quedi sense poder anar a Santa Cristina, també hi ha la possibilitat d'anar-hi amb autocar. A partir de dos quarts de nou del matí, un bus farà tots els viatges necessaris sense necessitat de tenir tiquet.
La processó marítima del matí és una de les activitats més rellevants de la diada de Santa Cristina. L'altra és el Ball de Plaça, que es fa a la tarda. Les quatre obreres d'aquest any, que són Cristina Fornaguera, Marta Costa, Mariona Riera i Cristina Ferrer, ja han començat a assajar. Com a novetat d'aquest any, l'Obreria regularà la presència de fotògrafs durant la dansa, amb la voluntat de millorar la imatge de la dansa. En aquesta línia, s’han fet acreditacions i tots aniran amb una samarreta igual. “A més, hem regulat els moviments a dins perquè no estiguin tot el temps en el centre de la plaça, sinó que mirin d’estar més aviat pels voltants, de manera que els protagonistes del Ball siguin els que han de ser, que són les Obreres i els balladors”.
I amb motiu de la Festa Major, l'Obreria ha publicat la revista anual, aquest any dedicada a Joan Sala i Lloberas. L'entitat li dedica una pàgina de l'interior i, a més, a la portada hi ha posat una pintura seva que mostra l'arribada de la processó. Aquesta imatge comparteix portada amb la reproducció d'un quadre, també de la processó, que Sebastià Ruscalleda va regalar a l'Obreria coincidint amb el centenari de la peç