22.2 C
Blanes

Nou punt d’informació turística

La platja de Fenals compta, des del cap de setmana, amb un punt d'informació adreçat als turistes. És el segon any que es posa en marxa, donada la bona acollida que va tenir l'estiu passat. És un servei temporal. Proporciona informació i dades a les persones que estan de visita a la vila.   Pretén […]

Darreres Notícies

La platja de Fenals compta, des del cap de setmana, amb un punt d'informació adreçat als turistes. És el segon any que es posa en marxa, donada la bona acollida que va tenir l'estiu passat. És un servei temporal. Proporciona informació i dades a les persones que estan de visita a la vila.

 

circo de las estrellas

Pretén cobrir la demanda de Fenals, un barri ple d'hotels, segones residències i apartaments. Els seus visitants normalment demanen què poden fer, quines activitats hi ha o bé quins són els esdeveniments més destacats.

 

A Lloret hi ha 4 oficines o punts turístics, i cadascun rep demandes d'informació diferenciades per part dels visitants. Una és la principal, situada a l'entrada de l'avinguda de les Alegries. Una altra és la del Museu del Mar, a davant de la platja.

 

També hi ha el punt de Fenals, que estarà operatiu juliol, agost i principis de setembre. I la quarta és l'oficina de la terminal d'autobusos, que no està en marxa perquè la nova terminal encara ha d'obrir les portes, cosa que es preveu que passi la primera quinzena de juliol.

 

Una plantilla d'11 persones treballa en els 4 punts. Els horaris són els següents: a les oficines de l'entrada i del Museu del Mar, de 9 del matí a 8 del vespre; la de Fenals obre de 10 a 5 de la tarda, i la que ubicaran a la terminal d'autobusos fa un horari partit, de 9 a una, i de 4 a 7 de la tarda.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist