21.5 C
Blanes

Nova campanya per prevenir els turistes sobre la venda ambulant.

"No compris al carrer". Aquest és el missatge, clar i contundent, que s'adreça a turistes que venen a Lloret de Mar. L'objectiu és prevenir els visitants dels perills de la venda ambulant, en què s'ofereixen productes que no han passat cap control de qualitat.   Segons fonts municipals, la campanya es va iniciar 2 estius […]

Darreres Notícies

"No compris al carrer". Aquest és el missatge, clar i contundent, que s'adreça a turistes que venen a Lloret de Mar. L'objectiu és prevenir els visitants dels perills de la venda ambulant, en què s'ofereixen productes que no han passat cap control de qualitat.

 

circo de las estrellas

Segons fonts municipals, la campanya es va iniciar 2 estius enrere i va funcionar. Per aquest motiu, la repeteixen enguany, tot i que des de l'ajuntament diuen que a Lloret s'ha eradicat la venda ambulant. El regidor de comerç, Víctor Llasera, defineix aquest tipus d'activitat il·legal.

 

El que no té res a veure amb la venda ambulant són les parades d'artesania que hi ha situades al passeig marítim, a l'alçada del parquing de la Sardana. L'ajuntament explica que són unes parades que només venen artesania i que tenen el permís municipal corresponent.

 

Víctor Llasera ha destacat que es tracta d'una ordenança que prohibeix la venda ambulant a tot Lloret de Mar. És una mesura per a protegir els turistes, per tal que estiguin alerta. Llasera afageix que l'objectiu és que els turistes, i també els veïns, comprin productes només a les botigues, amb totes les garanties de qualitat.

 

Per tal de prevenir sobre els perills de la venda ambulant, durant l'estiu es repartiran un miler de cartells informatius. Estan escrits en català i anglès, i s'estan fent arribar a tot tipus de locals, tant comercials, com de restauració i d'allotjament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist