19.5 C
Blanes

Nova façana per a l’església

Després de mesos de feina meticulosa, la parròquia de Lloret estrena entrada i façana central renovades.   Els treballs, en què s'ha refet la portadala, s'ha repintat i s'ha netejat la part frontal de l'església de Sant Romà, han permès retornar-li tot el seu esplendor i bellesa.   El resultat, segons la fundació que s'encarrega […]

Darreres Notícies

Després de mesos de feina meticulosa, la parròquia de Lloret estrena entrada i façana central renovades.

 

circo de las estrellas

Els treballs, en què s'ha refet la portadala, s'ha repintat i s'ha netejat la part frontal de l'església de Sant Romà, han permès retornar-li tot el seu esplendor i bellesa.

 

El resultat, segons la fundació que s'encarrega de restaurar el temple, és força “digne”. Les obres han costat 24.000 euros, la meitat dels quals s'han finançat a través d'una donació anònima a la Fundació Sant Romà.

 

Segons un membre de l'entitat, Jordi Soliguer, aquesta és una acció més que han dut a terme per a rehabilitar la parròquia de Lloret, on s’ha  canviat la teulada de la nau central, s’han restaurat les cúpules modernistes i la façana lateral.

 

A més d'il·luminar l'interior de l'església, que ja s'ha fet, la fundació té ara dues tasques pendents. Una és restaurar el campanar i l'altra, la façana del pati de l'Erol. La restauració de la façana frontal va començar el juliol i ha acabat fa pocs dies.

 

S'ha basat en netejar, pintar i rehabilitar la portalada gòtica i les dues portes laterals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist