22.2 C
Blanes

Nova Ràdio Lloret celebra avui els seus 15 anys en antena

Els 15 anys de la nostra emissora, Nova Ràdio Lloret, se celebren avui, 14 de novembre. La ràdio va començar les seves primeres emissions tal dia com avui de l'any 1991. Per tant, la d'avui és una diada de valoracions.   Comencem amb les de l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, que considera que Nova […]

Darreres Notícies

Els 15 anys de la nostra emissora, Nova Ràdio Lloret, se celebren avui, 14 de novembre. La ràdio va començar les seves primeres emissions tal dia com avui de l'any 1991. Per tant, la d'avui és una diada de valoracions.

 

circo de las estrellas

Comencem amb les de l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, que considera que Nova Ràdio Lloret dóna resposta a les necessitats comunicatives de la població, amb les notícies locals i comarcals, els programes d’entreteniment i la selecció musical. També tenim paraules del regidor de mitjans de comunicació, Joaquim Teixidor, que ha destacat la innovació tecnològica de la ràdio. Un exemple és la pàgina web que s’ha posat en marxa aquest any, concretament el mes de març.

 

En motiu del seu 15è aniversari, Nova Ràdio Lloret els ofereix avui una programació especial. I dissabte, dia de Sant Romà, emetrà, des de la sala de plens de l'ajuntament, un programa en directe sobre els 15 anys de ràdio. Mentre que a la nit, a les 21 hores, presenta el CD de sardanes lloretenques a l'església parroquial.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist