25.9 C
Blanes

Nova Ràdio Lloret entrega un viatge a Tunísia per a celebrar els seus 15 anys en antena

Es diu José Manuel Muñoz i és el guanyador del viatge a Tunísia que Nova Ràdio Lloret ha sortejat per a celebrar els 15 anys de l'emissora.   Durant nou mesos, Nova Ràdio Lloret ha emès el programa "Top 15" els dissabtes a la tarda, un espai on els oients podien escollir la cançó més […]

Darreres Notícies

Es diu José Manuel Muñoz i és el guanyador del viatge a Tunísia que Nova Ràdio Lloret ha sortejat per a celebrar els 15 anys de l'emissora.

 

circo de las estrellas

Durant nou mesos, Nova Ràdio Lloret ha emès el programa "Top 15" els dissabtes a la tarda, un espai on els oients podien escollir la cançó més emblemàtica que ha sonat durant els 15 anys de la ràdio. Unes cinquanta persones han participat i  han escollit com a tema guanyador "What you're made of" de Lucie Silvas.

 

Com dèiem el guanyador és José Manuel Muñoz, veí de Lloret. Ell ens explica que anirà acompanyat de la seva dona i ens descobreix perquè va decidir participar al concurs. “Escolto molt la ràdio a la feina i sempre participo als concursos i enquestes”, diu José Manuel Muñoz.

 

El viatge a Tunísia compta amb la col·laboració de l'agència de viatges Meli Tours. Ignacio Iturri, representant de l'agència, comenta que les destinacions preferides pels espanyols durant aquest mes de desembre són el Carib, Cuba i les Illes Canàries.

 

Una setmana de vacances que José Manuel Muñoz i la seva dona aprofitaran al màxim gaudint de sol i de platja a Tunísia gràcies al premi atorgat per Nova Ràdio Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist