21.8 C
Blanes

Nova Ràdio Lloret ofereix l’únic portal de notícies sobre Lloret a internet

Nova Ràdio Lloret ja es troba a internet. La nostra emissora disposa de pàgina web, que permet sobretot poder escoltar la ràdio des de fora dels límits físics de Lloret de Mar a través de la xarxa. El nou lloc web ofereix moltes novetats. Una de les que té més èxit és la web cam, […]

Darreres Notícies

Nova Ràdio Lloret ja es troba a internet. La nostra emissora disposa de pàgina web, que permet sobretot poder escoltar la ràdio des de fora dels límits físics de Lloret de Mar a través de la xarxa. El nou lloc web ofereix moltes novetats. Una de les que té més èxit és la web cam, que permet visitar en directe i a temps real l'interior de l'emissora.

circo de las estrellas

També proporciona notícies de Lloret que s'actualitzen constantment i la possibilitat de descarregar-se programes, informatius o bé l'últim plenari municipal, un fet realment singular. La directora de Nova Ràdio Lloret, Amaranta Gibert, explica que estar a internet era una “vella aspiració” de l'emissora.

Per Nova Ràdio Lloret, és molt important tenir pàgina web, ja que això permet un accés des de qualsevol lloc on hi arribi la xarxa, que és el mateix que dir el món sencer. El lloc web de l’emissora té un disseny acurat, però molt funcional, que permet un accés ràpid i senzill. És a dir, no és gens complicat navegar a dins de l'espai web i consultar les diverses opcions que s'hi ofereixen. Si volen comprovar tot això i més, han de clicar la següent adreça d'internet: www.novaradiolloret.cat (acabat també en .org i .com).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist