21.5 C
Blanes

Nova tanda de cursos de català a partir del gener

L'Oficina del Català de Lloret engega 20 cursos nous a partir del mes de gener. N'hi ha de disponibles a tots els nivells, tant el més bàsic com el nivell C, que és el de suficiència. Els interessats s'han de personar a l'oficina, on se'ls farà una prova si no saben el seu nivell de […]

Darreres Notícies

L'Oficina del Català de Lloret engega 20 cursos nous a partir del mes de gener. N'hi ha de disponibles a tots els nivells, tant el més bàsic com el nivell C, que és el de suficiència. Els interessats s'han de personar a l'oficina, on se'ls farà una prova si no saben el seu nivell de català. Les matrícules es poden formalitzar aquesta setmana o bé la del 8 al 12 de gener.

circo de las estrellas

 

Les classes començaran el dia 18 de gener i tindran una durada trimestral. A Lloret hi ha molta població nouvinguda, i una part entén que la inserció social passa per aprendre la llengua del territori, entre altres qüestions. Ho demostra l'alumnat de l'Oficina, que puja fins a les 900 persones. Totes duen a terme cursos diferents, a preus també diferenciats en funció del nivell de català. N'hi ha de gratuïts i n'hi ha que costen 100 euros.

 

Recordin, doncs, que la nova tanda de cursos de català comença el 18 de gener. Ja s'hi poden apuntar. Han d'anar a l'Oficina situada al primer pis de l'Antic Sindicat, al carrer Sant Pere. L'horari és de dilluns a divendres, de 10 a dues del migdia, i els dimarts, a la tarda, de dos quarts de 4 a les 6.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist