22.2 C
Blanes

Novetats en els cursos esportius municipals

Els veïns de Lloret que no fan esport, l'haurien de practicar, ja que hi ha una gran varietat de cursos i d'horaris. Ho assegura l'ajuntament, per animar els ciutadans a inscriure's en les classes que hi ha preparades per aquesta temporada.   De novetats, n'hi ha unes quantes. Per exemple, hi ha un curs nou. […]

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret que no fan esport, l'haurien de practicar, ja que hi ha una gran varietat de cursos i d'horaris. Ho assegura l'ajuntament, per animar els ciutadans a inscriure's en les classes que hi ha preparades per aquesta temporada.

 

circo de las estrellas

De novetats, n'hi ha unes quantes. Per exemple, hi ha un curs nou. És de psicomotricitat, és gratuït i va adreçat a nens de 4 i 5 anys. El regidor d'esports, Ivan Tibau, explica que aprendran a “conèixer millor el seu cos i a coordinar moviments”.

 

Una altra novetat és que s'amplien els horaris de la gimnàstica de manteniment. Els adults tenen una hora més a la tarda (de 16:15 a 17:15) i la gent gran, al migdia (de 11:15 a 12:15 hores). A més, obren, tot el dia, el gimnàs de musculació de les pistes d'atletisme, de les 8 del matí a les 10 de la nit.

 

Segons fonts municipals, l'objectiu és donar facilitats als veïns perquè practiquin esport. Les persones interessades han de saber que les inscripcions comencen la setmana que ve. En concret, a partir del 12 de setembre i fins el 28. Han d'adreçar-se al departament d'esports. L'horari és de 9 del matí a les dues de la tarda. El telèfon d'informació és el 972 36 75 12.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist