21.8 C
Blanes

Objectiu de l’Espai XXS: esbrinar els gustos del públic lloretenc

La segona temporada de l'Espai XXS té com a objectiu intentar esbrinar la línia cultural dels lloretencs. És a dir, saber quines són les seves preferències pel que fa a teatre, cinema i música. Per aquest motiu, la temporada que comença el 6 d'octubre compta amb una mica de tot. Hi ha vuit espectacles professionals, […]

Darreres Notícies

La segona temporada de l'Espai XXS té com a objectiu intentar esbrinar la línia cultural dels lloretencs. És a dir, saber quines són les seves preferències pel que fa a teatre, cinema i música. Per aquest motiu, la temporada que comença el 6 d'octubre compta amb una mica de tot. Hi ha vuit espectacles professionals, tres d'amateurs o locals, i tres més de cinema infantil.

 

circo de las estrellas

En l'apartat de teatre, s'hi combina comèdia i drama, i no s'obliden propostes arriscades com la música clàssica. Tot i això, la voluntat a l'hora de programar és tenir en compte la qualitat de les obres, que, a més, estan condicionades per les limitacions físiques del nou teatre del Casal de l'Obrera.

 

Pel que fa als espectacles locals, n'hi ha tres de programats en aquesta segona temporada. Es reposa "Ai, Carmela!", de Teatre de la Selva, després de l'èxit que va tenir l'estrena per primavera, el Casal de l'Obrera estrena "A porta tancada", de Jean Paul Sartre, i per Nadal no poden faltar els clàssics Pastorets, també a càrrec del Casal de l'Obrera.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist