22.2 C
Blanes

Obren el castell de Sant Joan i el poblat ibèric de Puig de Castellet a les visites particulars

El públic, a nivell particular, podrà visitar des d'aquest diumenge dos dels reclams turístics i patrimonials de Lloret. Són el poblat de Puig de Castellet i el castell de Sant Joan, vestigis de dues cultures, la ibera i la medieval, que han marcat el passat històric de la vila. Fins ara, només s'hi podia accedir […]

Darreres Notícies

El públic, a nivell particular, podrà visitar des d'aquest diumenge dos dels reclams turístics i patrimonials de Lloret. Són el poblat de Puig de Castellet i el castell de Sant Joan, vestigis de dues cultures, la ibera i la medieval, que han marcat el passat històric de la vila. Fins ara, només s'hi podia accedir a través del trenet turístic.

 

circo de las estrellas

Doncs, a partir del primer d'abril, diumenge de Rams, també ho podran fer els visitants de forma individual. La regidora de cultura de l'ajuntament, Laura Bertran, explica que l’objectiu és fomentar les visites en aquests dos indrets.

 

L'horari de visites és diferent en els dos casos. Pel poblat ibèric, es pot visitar a les tardes, de les 16 a les 19 hores. En el cas del castell medieval, és de les 11 del matí fins a les 18 hores.

 

Després de Setmana Santa, aquest horari es mantindrà dissabtes i diumenges. El preu de l'entrada és de tres euros, que permeten l'accés a un dels dos recintes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist