19.5 C
Blanes

Obren els patis de dues escoles per Setmana Santa

Lloret ha obert els patis de dos centres educatius aquests dies de vacances de Setmana Santa perquè els alumnes els puguin fer servir com a indrets d'esbarjo, lleure i esport. Són els patis de l'escola Esteve Carles i de l'institut Rocagrossa, situats, respectivament, al nucli antic de la vila i al barri del Molí.   […]

Darreres Notícies

Lloret ha obert els patis de dos centres educatius aquests dies de vacances de Setmana Santa perquè els alumnes els puguin fer servir com a indrets d'esbarjo, lleure i esport. Són els patis de l'escola Esteve Carles i de l'institut Rocagrossa, situats, respectivament, al nucli antic de la vila i al barri del Molí.

 

circo de las estrellas

El regidor d'educació de l'ajuntament, Francesc Oliva, argumenta que han triat aquests dos centres per la seva ubicació, ja que el primer “dóna servei al nucli antic” i el segon “ofereix cobertura a la zona del Molí, el Rieral i Can Ribalaigua”. Els patis estan vigilats per un conserge perquè els usuaris tinguin cura de les instal·lacions, que, amb aquesta obertura, rendibilitzen la seva existència.

 

Si la iniciativa funciona, es mantindran oberts tot l'any és a dir, en període de vacances, festius i caps de setmana. De fet, aquesta serà la segona vegada en què els patis obren fora del calendari escolar. La primera va ser per Nadal, però, segons explica Francesc Oliva, “amb el mal temps i el fred, no va sortir bé”, que confia que ara “anirà millor”.

 

Al llarg d'aquests dies de Setmana Santa, l'horari d'obertura dels patis serà de les 11 a les 14 hores i de les 15.30 a les 20.30 hores. La mesura forma part del Pla Educatiu d'Entorn, un projecte que es basa en la cooperació de pares, escoles i ajuntament per tal d'incrementar la participació en l'àmbit educatiu i millorar el rendiment escolar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist