21.5 C
Blanes

Obren les portes del CAP provisional de Fenals

Avui s'ha posat en marxa l'ambulatori provisional del barri de Fenals-Santa Clotilde. La finalitat del centre de salut, fet amb mòduls prefabricats, és donar resposta a la gran demanda d'usuaris de la zona. Així ho va explicar la consellera de Salut, Marina Geli, que dissabte va inaugurar l'equipament. En l'acte, la consellera va confirmar que […]

Darreres Notícies

Avui s'ha posat en marxa l'ambulatori provisional del barri de Fenals-Santa Clotilde. La finalitat del centre de salut, fet amb mòduls prefabricats, és donar resposta a la gran demanda d'usuaris de la zona. Així ho va explicar la consellera de Salut, Marina Geli, que dissabte va inaugurar l'equipament.

En l'acte, la consellera va confirmar que Lloret passarà, a curt termini, d’un a tres ambulatoris. De moment, la vila compta amb un, situat al centre, i amb un CAP provisional, ubicat al carrer Cienfuegos. La previsió és que, a finals d'any, es comenci a construir un segon ambulatori, al barri del Rieral, unes obres que seran paral·leles a les del tercer centre, a Fenals. Marina Geli explica que, mentre que no entrin en funcionament els dos equipaments definitius, calia dotar Lloret de “provisionalitat”.

circo de las estrellas

L'ambulatori provisional de Fenals ha entrat avui en funcionament, amb horari reduït i una part de la plantilla. La previsió és, a poc a poc, agafi un ritme normal per tal d'atendre uns 4 mil usuaris amb un total de tres metges, un pediatra i tres infermeres. També des d'avui acull un punt d'informació a l'usuari sobre els serveis que ofereix. Després d'aquesta posada en marxa, el proper equipament sanitari de Lloret és al barri del Rieral.

El que serà el segon CAP de la vila s'ha de començar a construir a finals del 2007 i té un pressupost d'uns 2 milions d'euros, que no inclouen l'equipament intern del centre. El barri de Fenals també comptarà amb un ambulatori definitiu, que es començarà a construir en un període de 3 mesos. Ocuparà la part baixa d'un edifici de vivendes de preu taxat, que ja està projectat i que va ubicat a pocs metres del CAP provisional.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist