21.8 C
Blanes

Ocupació plena a Lloret durant l’agost

L'agost a Lloret es tradueix en gairebé el 100% d'ocupació turística. La xifra concreta és la de 96'51%. La proporciona el gremi d'hostaleria, que considera que, en general, la temporada és bona. El mes que no ha seguit la tendència és el juliol, especialment dolent des del punt de vista de places ocupades, mentre que […]

Darreres Notícies

L'agost a Lloret es tradueix en gairebé el 100% d'ocupació turística. La xifra concreta és la de 96'51%. La proporciona el gremi d'hostaleria, que considera que, en general, la temporada és bona. El mes que no ha seguit la tendència és el juliol, especialment dolent des del punt de vista de places ocupades, mentre que s'espera un setembre ple en un 85%.

 

circo de las estrellas

El president del gremi d'hostaleria, Enric Dotras, explica que cada cop hi ha més turistes al setembre. Els motius són variats, però els més importants són els preus a la baixa, el clima i la tipologia de clients.

 

Amb una temporada que és millor que l'anterior, és lògic que els ànims dels hotelers de Lloret siguin optimistes. Encara ho eren més al maig, quan semblava que tots els mesos estarien plens, cosa que no ha passat.

 

Per nacionalitats, durant el mes d'agost, a Lloret han vingut, per aquest ordre, espanyols, italians, francesos, holandesos i alemanys. Pel que fa a la seguretat, una de les prioritats del sector públic i privat de la vila a l'estiu, els hotelers expliquen que hi ha hagut algun incident, però de poca importància. Per tant, balanç també positiu.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist