19.5 C
Blanes

Ocupació plena a primera línia

Els hotels situats al passeig marítim de Lloret estan plens, al 100%. El motiu és la celebració del ral·li de cotxes històrics del cap de setmana. La dada l'han donat a conèixer els organitzadors de la prova, que recorden que l'any passat 20.000 persones van passar per Lloret en motiu de la competició.   Una […]

Darreres Notícies

Els hotels situats al passeig marítim de Lloret estan plens, al 100%. El motiu és la celebració del ral·li de cotxes històrics del cap de setmana. La dada l'han donat a conèixer els organitzadors de la prova, que recorden que l'any passat 20.000 persones van passar per Lloret en motiu de la competició.

circo de las estrellas

 

Una altra xifra que indica que aquest any s'igualarà o se superarà el públic assistent és que unes 25.000 persones han visitat la pàgina web del Rally Costa Brava Històric, que enguany arriba a la quarta edició. Tot plegat genera reaccions lògiques de satisfacció per part dels hotelers, que assenyalen que també se’n beneficien altres sectors, com el de la restauració.

 

Qui també ho valora de forma positiva és l'ajuntament. El regidor de promoció econòmica, Francesc Oliva, qualifica l'esdeveniment esportiu del cap de setmana “d'homenatge” a tots els ral·lis que s'han celebrat a Lloret des de fa 55 anys. Per part de l'organització, el president de Rally Clàssics, Àlex Romaní, considera que s'han assolit els objectius que s'havien fixat a la primera edició.

 

El quart Rally Costa Brava Històric compta amb uns 150 equips inscrits. N'hi ha de catalans, d'espanyols i d'estrangers. Recordem que no és una prova competitiva, sinó de regularitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist