21.5 C
Blanes

Ocupació plena i d’última hora pel pont de desembre

Els hotels de Lloret esperen una ocupació turística del 90% aquests dies de pont de desembre. La previsió s'aplica a la desena d'establiments que ara estan oberts i que ocuparan les seves places amb visitants de proximitat, provinents de Catalunya, Espanya, França i Anglaterra.   Anna Maria Gallart, regidora de turisme de l'ajuntament, explica que, […]

Darreres Notícies

Els hotels de Lloret esperen una ocupació turística del 90% aquests dies de pont de desembre. La previsió s'aplica a la desena d'establiments que ara estan oberts i que ocuparan les seves places amb visitants de proximitat, provinents de Catalunya, Espanya, França i Anglaterra.

 

circo de las estrellas

Anna Maria Gallart, regidora de turisme de l'ajuntament, explica que, degut a les reserves d'última hora, s'espera molta gent aquesta setmana en els hotels. Per aquestes dates, l'ocupació no sol ser tant elevada a les destinacions costaneres. Però, enguany, el fred no acaba d'arribar i la neu no és, encara, una opció massiva.

 

Tot plegat beneficia municipis com el de Lloret, que basa el seu atractiu turístic en un bon clima i en temperatures agradables. Si bé la situació que es dibuixa aquesta setmana a Lloret és positiva per al sector, el problema és que no ha contribuït a allargar la temporada. És a dir, com no es podia preveure si faria fred o no, i les reserves han arribat a última hora, això no ha canviat el nombre d'hotels que estan oberts a la vila.

 

Els que funcionen a l'hivern són una desena, tenen una gran capacitat i treballen, sobretot, amb el turisme de la Imserso. Els mateixos que estan oberts ara, pel pont de la Puríssima o la Constitució.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist