22 C
Blanes

Oliva assegura que l’aterratge amb l’helicòpter és un afer personal

El PSC demana explicacions a l'equip de govern sobre l'aterratge que va fer en helicòpter el regidor Francesc Oliva, a la urbanització lloretenca Els Llorers a principis del mes novembre. La portaveu socialista, Lucia Echegoyen, ha criticat la falta de resposta per part de l'equip de govern en les últimes sessions plenàries, on, precisament, han […]

Darreres Notícies

El PSC demana explicacions a l'equip de govern sobre l'aterratge que va fer en helicòpter el regidor Francesc Oliva, a la urbanització lloretenca Els Llorers a principis del mes novembre. La portaveu socialista, Lucia Echegoyen, ha criticat la falta de resposta per part de l'equip de govern en les últimes sessions plenàries, on, precisament, han demanat explicacions. “És una tasca de control i s’ha d’exercir amb total normalitat. Això és el que demanem, normalitat per preguntar i per respondre”, afirma Echegoyen.

 

circo de las estrellas

Per la seva banda, el regidor afectat, Francesc Oliva, ha explicat que es tracta d'un afer personal, i que, per tant, no ha de donar explicacions del què fa en el seu temps lliure. “Jo vaig fer una activitat amb la meva família un diumenge al matí i aquí no hi ha polèmica. En el meu temps lliure puc fer el que vulgui, com si vaig amb tren o amb moto”, explica Oliva.

 

El regidor ha convidat el PSC de Lloret que faci oposició i que fiscalitzi els temes d'interés municipal. Francesc Oliva ha assenyalat que el grup socialista ha demanat les explicacions en forma de prec i no en forma de pregunta, i que, com a tal, el govern municipal no ha de donar cap resposta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist