25.6 C
Blanes

Onada de robatoris en comerços cèntrics de Lloret

Entren a robar en diversos establiments de Lloret de Mar en el darrer cap de setmana. Els botiguers reclamen més presència policial i es mostren preocupats per la situació. Segons l'Associació de Comerciants, els robatoris es produeixen els caps de setmana, des de fa un parell de mesos, i afecten comerços situats en el centre. […]

Darreres Notícies

Entren a robar en diversos establiments de Lloret de Mar en el darrer cap de setmana. Els botiguers reclamen més presència policial i es mostren preocupats per la situació. Segons l'Associació de Comerciants, els robatoris es produeixen els caps de setmana, des de fa un parell de mesos, i afecten comerços situats en el centre.

 

circo de las estrellas

Tots segueixen un mateix patró. Els lladres actuen amb molta rapidesa. Aixafen la persiana, entren en la botiga i s'enduen tot el que poden, tant si són diners en efectiu com articles del local. El president de l'Associació de Comerciants, Francesc Alsina, explica que, arran dels robatoris, els botiguers s'han vist obligats a reforçar la seguretat dels seus establiments, en persianes, portes i finestres.

 

El sector, que es mostra neguitós per la situació, reclama més presència policial a les nits i al llarg de tot l'estiu en els carrers del centre de Lloret.

 

Davant d'aquest problema, l'ajuntament ha reforçat el patrullatge policial en el casc antic de Lloret. Un dispositiu específic ha entrat en funcionament aquesta mateixa nit i s'espera que tingui efectes dissuasoris, per tal d'evitar més furts i garantir la seguretat de veïns i propietaris de comerços.

 

A part de proporcionar més presència policial, el consistori demana a tots els botiguers afectats que denunciïn el seu cas. De moment, entre la policia local i els mossos han rebut 3 denúncies, però se sap que de robatoris n'hi han hagut més.

 

Segons fonts municipals, un establiment dedicat a la perfumeria i situat en el centre ha patit robatoris de forma reiterada. En aquest cas concret, els mossos estan a prop d'atrapar els presumptes lladres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist