22.2 C
Blanes

Organitzen un càsting a Lloret per a un fals documental

La plaça de braus es tira a terra. Li queden poques setmanes de vida, arran d'un conveni signat entre ajuntament i propietat. És un equipament històric que, en el seu moment, va tenir un gran èxit, i que en els últims temps va provocar enfrontaments entre partidaris i detractors de les corrides de toros.   […]

Darreres Notícies

La plaça de braus es tira a terra. Li queden poques setmanes de vida, arran d'un conveni signat entre ajuntament i propietat. És un equipament històric que, en el seu moment, va tenir un gran èxit, i que en els últims temps va provocar enfrontaments entre partidaris i detractors de les corrides de toros.

 

circo de las estrellas

Abans que el seu enderroc sigui una realitat, un grup d'actors de Lloret ha volgut rodar-hi un curtmetratge per immortalitzar els últims dies de la plaça de braus. Serà un dels escenaris principals d'un fals documental, que girarà al voltant de la vida i mèrits d'un torero, anomenat Currito de la Costa.  

És un personatge mític, que va viure i triomfar dècades enrere. Sabrem com era i com el recorden un seguit de testimonis que faran de fil conductor del curmetratge. A més, hi haurà escenes de les seves corrides, amb aficionats als toros, i també manifestants que protesten a les portes de la plaça. Per a tot plegat, calen uns 150 extres. 

Per poder-los escollir i també una vintena de personatges que tenen diàleg, aquest dijous es fa un casting. Serà en el Casal de l'Obrera, de 5 de la tarda a 10 de la nit. L'únic requisit, a priori, és ser major d'edat. La previsió dels responsables és començar el rodatge el més aviat millor per poder tenir enllestit el curtmetratge a mitjans del mes d'agost.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist