21.8 C
Blanes

Organitzen una xerrada per informar de la TDT.

La Generalitat de Catalunya ja ha adjudicat les llicències de Televisió Digital Terrestre, més coneguda com a TDT, per a les cadenes locals privades. D'acord amb el futur panorama televisiu digital a la Selva, hi haurà un paquet, anomenat canal 42, que estarà format per quatre cadenes locals: dues de públiques i dues més de […]

Darreres Notícies

La Generalitat de Catalunya ja ha adjudicat les llicències de Televisió Digital Terrestre, més coneguda com a TDT, per a les cadenes locals privades. D'acord amb el futur panorama televisiu digital a la Selva, hi haurà un paquet, anomenat canal 42, que estarà format per quatre cadenes locals: dues de públiques i dues més de privades.

 

circo de las estrellas

Però com i de quina manera es materialitzarà el desplegament tècnic per poder veure la TDT? Doncs amb la voluntat de poder donar respostes a tots aquells que s'hagin fet aquesta pregunta, s'ha organitzat avui una conferència a la sala d'actes de l'Ajuntament, a partir de les vuit del vespre que anirà a càrrec d'Isidor Llorca, en representació de Canal Català TV, i de Pere Vila, com a representant de la Televisió i la Ràdio públiques de Catalunya.

Llorca ha avançat que el desplegament del paquet de quatre canals locals a la Selva començarà aviat, al setembre, això vol dir que, segons les previsions, d'aquí a un mes ja estarà tot a punt per a que puguem veure televisió local a La Selva, amb el nou format digital.

De moment, en aquesta comarca, es veurà només Canal Català La Selva, perquè els altres tres canals previstos per a la comarca no existeixen. Recordem que en total n'hi haurà quatre: dos de públics, que encara s'han de crear; i dos de privats, dels qual només funcionarà Canal Català, perquè l'altra freqüència no s'ha adjudicat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist