25.6 C
Blanes

Pas important per tenir acabat el camí de ronda entre Lloret i Fenals

L'ajuntament signa un conveni amb la propietat privada que permetrà acabar, gairebé del tot, el camí de ronda que uneix la platja del centre amb la de Fenals. La cessió dels terrenys es va formalitzar ahir dijous i ha permès desencallar l'únic escull que quedava per poder finalitzar el projecte.   Es preveu que les […]

Darreres Notícies

L'ajuntament signa un conveni amb la propietat privada que permetrà acabar, gairebé del tot, el camí de ronda que uneix la platja del centre amb la de Fenals. La cessió dels terrenys es va formalitzar ahir dijous i ha permès desencallar l'únic escull que quedava per poder finalitzar el projecte.

 

circo de las estrellas

Es preveu que les obres comencin d'immediat. El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, ha destacat la bona “predisposició” de la propietat. A més d'aquest conveni, per poder acabar el camí de ronda només caldrà tancar un altre conveni, referent a una servitud de pas a l'alçada de Cala Banys.

 

Però ahir dijous es va aprovar un altre projecte relacionat amb l'accés a peu pel litoral, però en aquest cas afecta l'extrem nord del terme lloretenc. El projecte permetrà millorar el camí de ronda existent entre Sa Caleta i Cala Trons.

 

Segons Josep Teixidor, l'objectiu és que el camí sigui accessible i que sigui del tot segur, evitant el risc de caigudes. També permetrà gaudir de les vistes, creant-hi uns miradors integrats a l'entorn. Aquest projecte està pressupostat amb 60.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist