20.1 C
Lloret de Mar
La Hackató de l'any passat

PdePa, Girasol, Baby One i KetsApp, participants de la 3a Hackató del Puntet

La iniciativa es destina a joves lloretencs d’entre 18 i 30 anys i es farà el 27 i 28 d’octubre. Les inscripcions són gratuïtes.

La Hackató de l'any passat

Darreres Notícies

La fleca PdePa, el centre d’estètica Girasol, la botiga de roba i complements infantils Baby One i l’aplicació KetsApp són les quatre empreses que participaran a la tercera edició del Hackató. La iniciativa la impulsa el Puntet, que pretén que un grup de joves universitaris de carreres variades treballin plegats per resoldre els reptes que plantegi cada empresa. El més interessant és que ho han de fer amb un marge de 24 hores, és a dir, sota pressió.

El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, ha explicat que cada any amplien més el perfil dels negocis que participen a la Hackató. Els responsables dels negocis que participen a l’activitat han de presentar un repte que sigui assumible per als joves.

La tercera Hackató, destinada a joves lloretencs d’entre 18 i 30 anys, es farà al Puntet i començarà divendres de la setmana que ve, 27 d’octubre, a les set de la tarda. Al llarg de la primera hora, els comerços participants exposaran les seves necessitats als joves, que faran una visita l’endemà per conèixer l’establiment de primera mà. Després de tot el procés, es posarà el punt final el dia següent a la tarda, amb una breu exposició de les idees que s’hagin recollit.

La Hackató estava prevista a principis d’any, però es va haver de posposar per manca de participants. Les inscripcions es fan al Puntet i són gratuïtes.

spot_img

El + Vist