18 C
Blanes

Per Sant Romà, caminada fins a Sant Pere del Bosc

El Xino Xano proposa als veïns la caminada tradicional fins a Sant Pere del Bosc. És una activitat entre esportiva i lúdica, apte per a tot tipus de persones, estiguin entrenades o no. El recorregut, per camins i boscos de la vila, és de 7 quilòmetres, que es cobreixen en poc més d'una hora, tot […]

Darreres Notícies

El Xino Xano proposa als veïns la caminada tradicional fins a Sant Pere del Bosc. És una activitat entre esportiva i lúdica, apte per a tot tipus de persones, estiguin entrenades o no. El recorregut, per camins i boscos de la vila, és de 7 quilòmetres, que es cobreixen en poc més d'una hora, tot anant xino xano. Es duu a terme aquest diumenge. La sortida és a les 9 del matí a la plaça de la vila.

circo de las estrellas

 

Els caminadors passaran pel camí vell de Sant Pere i quan arribin al monument, els esperarà un esmorzar contundent, a base de botifarra, vi novell i pa amb tomàquet. Després arribarà la part musical de la festa, que comptarà amb la cobla la Flama de Farners.

 

Un altre element important són els lots que sorteja l'entitat. Abans els regals els cedien botigues del municipi, però ara els conformen els productes que elabora el Xino Xano i se sortegen durant la jornada a Sant Pere del Bosc. Jornada completa, i a l'aire lliure, la de diumenge a Sant Pere del Bosc. L'únic que queda pendent és el temps, que s'espera que acompanyi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist