21.5 C
Blanes

Polèmica amb l’edifici del Casal de l’Obrera

La plataforma ciutadana Contratemps, que defensa la preservació del patrimoni singular de Lloret de Mar, està recollint firmes per a protegir l'edifici del Casal de l'Obrera. El motiu és l'antiguitat de la seu i el paper rellevant que ha tingut durant anys dins el teixit associatiu i veïnal de Lloret.   Però la iniciativa ha […]

Darreres Notícies

La plataforma ciutadana Contratemps, que defensa la preservació del patrimoni singular de Lloret de Mar, està recollint firmes per a protegir l'edifici del Casal de l'Obrera. El motiu és l'antiguitat de la seu i el paper rellevant que ha tingut durant anys dins el teixit associatiu i veïnal de Lloret.

 

circo de las estrellas

Però la iniciativa ha topat amb la negativa dels propietaris, que no volen que canviï la situació urbanística de l'edifici, el qual es podria enderrocar. Els amos asseguren que no tenen cap intenció de tirar-lo a terra, però diuen que temen que, si es preserva, no hi puguin fer cap tipus d'obres.

 

La plataforma Contratemps argumenta que hi ha altres edificis singulars a Lloret, com la parròquia o la casa de la vila, que, tot i que ningú els pensa enderrocar, estan protegits a nivell urbanístic. I això és el mateix que demanen pel Casal de l'Obrera. Aquesta iniciativa s'ha començat a estendre per la població, entre la qual s'estan recollint firmes. N'han reunit un centenar, com les d'exalcaldes convergents i socialistes.

 

Davant d'això, la junta del Casal de l'Obrera demana a la plataforma que aturi la campanya. L'argument que dóna la junta que dirigeix el casal de l'Obrera és que la situació actual és suficient i que no tenen cap intenció d'enderrocar l'edifici. Considera, a més, que aquest no té cap valor arquitectònic ni artístic, només de caire simbòlic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist