21.8 C
Blanes

Premien el gremi d’hostaleria pels cursos de formació

Distingeixen el Gremi d'Hostaleria de Lloret amb un premi per la qualitat dels cursos formatius que ofereix a treballadors i empresaris. L'ha concedit la Cambra de Comerç de Girona, que destaca així la varietat de temàtiques i interessos que proporcionen al personal que treballa o dirigeix empreses turístiques.   El Gremi organitza cursos des dels […]

Darreres Notícies

Distingeixen el Gremi d'Hostaleria de Lloret amb un premi per la qualitat dels cursos formatius que ofereix a treballadors i empresaris. L'ha concedit la Cambra de Comerç de Girona, que destaca així la varietat de temàtiques i interessos que proporcionen al personal que treballa o dirigeix empreses turístiques.

 

circo de las estrellas

El Gremi organitza cursos des dels seus inicis, de fet, és una de les seves funcions principals com a entitat. Però aquesta és la primera vegada que rep un premi i la satisfacció és evident. De cursos n'hi ha molts i són diversos.

 

Per exemple, el proper que comença és un sobre manipulació d'aliments que es desenvoluparà a l'Antic Sindicat. Val 35 euros per alumne, es duu a terme dues o tres vegades a l'any i té molta demanda, com altres cursos relacionats amb la seguretat laboral o els idiomes.

 

La durada dels cursos és variada. Poden durar 20 hores o 150. I n'hi ha que estan subvencionats. La proposta pot ser del mateix gremi o bé d'altres administracions i entitats, com la Generalitat o la Federació d'Hostaleria.

 

L'objectiu és formar més i millor el personal del sector d'hostaleria en temes tan diferents com la direcció en reunions, els preus a internet o la seguretat alimentària.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist