22.2 C
Blanes

Presentació dels Special Olympics al Palau de la Generalitat

Pasqual Maragall ha donat el tret de sortida als jocs Special Olympics que comencen l'11 d'octubre a Lloret. L'acte institucional va tenir lloc ahir al Palau de la Generalitat, on es van aplegar les institucions, els participants i els voluntaris que fan possible aquest esdeveniment per a esportistes discapacitats.   Els de Lloret seran la […]

Darreres Notícies

Pasqual Maragall ha donat el tret de sortida als jocs Special Olympics que comencen l'11 d'octubre a Lloret. L'acte institucional va tenir lloc ahir al Palau de la Generalitat, on es van aplegar les institucions, els participants i els voluntaris que fan possible aquest esdeveniment per a esportistes discapacitats.

circo de las estrellas

 

Els de Lloret seran la vuitena edició dels jocs, que comptaran amb 2.000 esportistes, vinguts de 17 països. Competiran en 15 modalitats, de les quals l'handbol i la hípica són novetat. Les olímpiades especials, a més dels participants, comptaran amb un miler de voluntaris i uns 8.000 acompanyants.

 

Tots plegats evidencien ja que els jocs són un èxit de participació. En l'acte d'ahir a Barcelona, hi van assistir representants de Lloret, l'organització dels Special Olympics i també l'extenista Sergi Bruguera, que es va convertir en l'estrella mediàtica de la presentació. Ahir també es va poder veure l'anunci televisiu que ben aviat s'emetrà a diverses cadenes per tal de donar a conèixer aquest esdeveniment esportiu.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist