22 C
Blanes

Principi d’acord entre Lloret i la Generalitat sobre Santa Cristina

L’Obreria podrà continuar gestionant el paratge de Santa Cristina, tot i que la finca quedi inclosa dins el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) decretat per la Generalitat. Aquest és el principi d’acord a què s’ha arribat aquest matí, en una reunió a tres bandes.   La inclusió del paratge lloretenc dins aquesta zona de preservació […]

Darreres Notícies

L’Obreria podrà continuar gestionant el paratge de Santa Cristina, tot i que la finca quedi inclosa dins el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) decretat per la Generalitat. Aquest és el principi d’acord a què s’ha arribat aquest matí, en una reunió a tres bandes.

 

circo de las estrellas

La inclusió del paratge lloretenc dins aquesta zona de preservació ha provocat un munt de queixes i protestes per part de veïns, entitats i ajuntament. Van culminar en una concentració, tres setmanes enrere, en la mateixa finca.

 

En una reunió feta aquest matí entre l’entitat que gestiona l’espai, el consistori i la conselleria de medi ambient, les tres parts s’han mostrat predisposades a arribar a un acord. Segons l’alcalde de Lloret, Xavier Crespo, consisteix en fer compatible la gestió des del municipi i la protecció atorgada per la Generalitat.

 

“Volen que l’Obreria continuï essent l’òrgan de gestió de la finca, aquí hi veiem el punt d’entesa” afirma Xavier Crespo. El proper pas és que el govern català plasmi, en un document, aquest principi d’entesa amb els representants lloretencs.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist