Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Alguns socorristes de Lloret, per Setmana Santa

Proactiva ja ofereix el servei de socorrisme a totes les platges de Lloret

La principal tasca dels socorristes és, especialment, vigilar i educar els banyistes per prevenir lesions.

Alguns socorristes de Lloret, per Setmana Santa

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Lloret de Mar ja compta amb el servei de socorrisme a tot el seu litoral. Per tant, les cinc platges de la vila -Lloret, Fenals, Cala Canyelles, Santa Cristina i Sa Boadella-, compten amb seguretat per afrontar aquesta temporada d’estiu.

El servei va a càrrec de l’empresa Proactiva. La principal tasca dels socorristes és, especialment, vigilar i educar els banyistes per prevenir lesions. El nombre de professionals anirà augmentant i la xifra màxima es concentrarà entre el juliol i l’agost, que serà de 22 socorristes.

El coordinador de Proactiva a Lloret, Joel da Silva, explica que la temporada ha començat fluixa, però que aquest cap de setmana, en què se celebra la revetlla de Sant Joan, es preveu que s’incrementin els usuaris.

Al llarg del 2018, a les platges de Lloret, Proactiva va fer gairebé 70.000 serveis preventius. A més, va atendre prop de 1.400 persones i se’n van rescatar 45, la majoria de les quals van ser evacuades a centres hospitalaris. Són unes xifres a la baixa si les comparem amb les dels anys anteriors, en què es van atendre al voltant d’un miler de persones més. Joel da Silva ho atribueix a la davallada d’usuaris a les platges de la vila. Tot i així, demana a tots els banyistes que facin cas de les recomanacions per prevenir qualsevol dany.

A banda dels socorristes, aquest any el servei compta amb quatre vigilants de platja adscrits a la secció de Protecció Civil, quatre informadors cívics de l’àrea de Medi Ambient i tres tècnics auxiliars que faran vigilància marítima i tasques de coordinació.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.