25.6 C
Blanes

Producció pròpia i espectacles de tot tipus a l’Espai XXS

Produccions locals combinades amb espectacles de teatre, cinema i música. Són els continguts de la segona temporada de l'Espai XXS. L'únic equipament cultural que hi ha ara en marxa a Lloret compta amb una programació molt atractiva, destinada a tot tipus de públic i on s'incentiven, sobretot, les obres fetes aquí.   La primera de […]

Darreres Notícies

Produccions locals combinades amb espectacles de teatre, cinema i música. Són els continguts de la segona temporada de l'Espai XXS. L'únic equipament cultural que hi ha ara en marxa a Lloret compta amb una programació molt atractiva, destinada a tot tipus de públic i on s'incentiven, sobretot, les obres fetes aquí.

circo de las estrellas

 

La primera de totes porta per títol “Maca, per favor… Les postres”. La protagonitzen Clara Segura i Bruno Oro, actors vistos en sèries de TV3 i en el programa d'humor Polònia. S'estrena el dia 6 d'octubre, en què es dóna el tret de sortida a la programació, que inclou un total de tretze espectacles i que acaba el 22 de desembre.

 

Destaca també l'obra “El riu perdut”, un homenatge al poeta Miquel Martí i Pol, realitzat per l'actor lloretenc Joan Pau Romaní. Aquesta segona temporada està marcada, en general, per la implicació d'altres departament municipals. Un exemple és que, pel dia mundial contra la violència de gènere, s'ha establert col·laboració amb el departament de Benestar i Família. Això permet portar el monòleg d'Isabel Clara Simó, titulat “Còmplices”, que protagonitza, de manera magistral, per l'actor valencià Pep Cortès.

 

Un altre element a destacar és el patrocini de quinze empreses de Lloret o vinculades amb el municipi. Ja saben que totes les obres que s'emplacin a l'espai XXS han de tenir un format reduït, degut a les dimensions de la sala. Les de gran format s'han d'esperar que estigui enllestit el nou teatre municipal a Can Xardó. Quan això sigui una realitat, a Lloret hi haurà dos sales, dos espais teatrals, que permetran combinar tot tipus d'espectacles.

 

En relació al teatre municipal, el proper pas o tràmit és aprovar el projecte en el proper plenari i després, al llarg del mes d'octubre, els seus continguts es presentaran en públic. La previsió amb què treballa l'ajuntament és que les obres comencin la primavera de l'any que ve.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist