21.5 C
Blanes

Prohibit aparcar en el passeig marítim en motiu de la Setmana de la Mobilitat

A partir de demà està prohibit aparcar en el passeig marítim. A més, els vehicles hi podran circular només en sentit únic, des de la riera cap a Sa Caleta, i s'habilitarà un carril per a bicicletes. Aquests són els canvis que entren en vigor aquest divendres i que s'allarguen fins el divendres següent.   […]

Darreres Notícies

A partir de demà està prohibit aparcar en el passeig marítim. A més, els vehicles hi podran circular només en sentit únic, des de la riera cap a Sa Caleta, i s'habilitarà un carril per a bicicletes. Aquests són els canvis que entren en vigor aquest divendres i que s'allarguen fins el divendres següent.

 

circo de las estrellas

La iniciativa forma part de la Setmana de la Mobilitat, en què a Lloret s'organitzen activitats encaminades a potenciar l'ús del transport públic i a racionalitzar els desplaçaments en cotxe privat. En el cas concret del passeig marítim, els canvis aplicats són els mateixos que tindrà la zona quan es construeixi l'aparcament subterrani en el passeig Verdaguer. Per tant, constitueix una espècie de prova pilot, tal i com ha dit el regidor de governació,  Ignasi Riera.

 

Una altra activitat destacada és la bicicletada urbana de dissabte, on es recorreran tots els trams de carril-bici que hi ha a Lloret, que s'han triplicat des del 2003 fins ara. A més, es demanarà a usuaris i a veïns que opinin sobre els vials on s'han d'habilitar nous trams de carril-bici.

 

Cal tenir en compte que durant tota la Setmana de la Mobilitat, els parquings municipals són gratuïts. Ens estem referint als de Costa d'en Carbonell, Pere Torrent, Sa Caleta, Casino, Can Lloranes, Can Xardó i el de la carretera de Tossa. Aquesta és una mesura compensatòria pel fet de no deixar aparcar a primera línia de mar. La setmana de la mobilitat s'inicia demà a Lloret i dura fins el divendres 29. Serà la tercera vegada que es duu a terme a la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist