22.2 C
Blanes

Propera delegació de la Cambra de Comerç de Girona per Lloret i Blanes

La Cambra de Comerç de Girona tindrà pròximament una delegació per Lloret i Blanes. Serà una delegació mòbil, el que ells anomenen antenes. És a dir cada dia de la setmana està en un lloc diferent. La de Lloret i Blanes serà una de les 5 antenes empresarials que la corporació instal·larà a diferents municipis […]

Darreres Notícies

La Cambra de Comerç de Girona tindrà pròximament una delegació per Lloret i Blanes. Serà una delegació mòbil, el que ells anomenen antenes. És a dir cada dia de la setmana està en un lloc diferent. La de Lloret i Blanes serà una de les 5 antenes empresarials que la corporació instal·larà a diferents municipis de la corporació.

La finalitat de la iniciativa, segons ha explicat el President de la Cambra, Domènec Espadalé, és poder atendre de més a prop les inquietuds dels empresaris de la zona. Lloret i Blanes és un dels punts triats per atendre un cop a la setmana als empresaris per la cambra gironina.

circo de las estrellas

Espadalé ha dit que una de les inquietuds que amb més preocupació mostren els empresaris de la Selva Marítima és el de les infraestructures. En aquest sentit el President de la Cambra de Comerç ha dit que estan treballant juntament amb els empresaris perquè la connexió amb l'autopista sigui una realitat.

El projecte de les 5 antenes compta amb el suport del Consejo Superior de Cámaras, que es financia gràcies a un ajut del Fons Social Europeu.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist