18 C
Blanes

Propera reunió de l’Obreria amb Medi Ambient

L'Obreria de Santa Cristina es reuneix dilluns que ve amb representats de la Conselleria de Medi Ambient per intentar desencallar el tema del PEIN. Durant aquesta festa major l'Obreria ha volgut deixar la reivindicació al marge però és una qüestió que treballen de forma instensa.També l'alcalde, Xavier Crespo, en feia referència el dia de Santa […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina es reuneix dilluns que ve amb representats de la Conselleria de Medi Ambient per intentar desencallar el tema del PEIN. Durant aquesta festa major l'Obreria ha volgut deixar la reivindicació al marge però és una qüestió que treballen de forma instensa.
També l'alcalde, Xavier Crespo, en feia referència el dia de Santa Cristina i es mostrava confiat que el final s'imposarà la voluntat popular.

A banda de treballar per deixar el paratge fora del PEIN de Pinya de Rosa de Blanes, l'Obreria està treballant ara en dues línies més. Per una banda en l'organització i donar informació als lloretencs del viatge a Bolsena, la ciutat italiana agermanada amb Lloret. Un viatge que s'ha de fer el mes de novembre en el qual hi podran anar els lloretencs que s'hi apuntin. I d'altra banda també està treballant en els concerts d'estiu que comencen el pròxim 11 d'agost. L'Obrer Major ha avançat que la programació del cicle de concerts ja està tancada.

circo de las estrellas

Per altre part l'Obrer Major ha fet una valoració molt positiva de la Diada de Santa Cristina, ha dit que tot va funcionar bé, fins i tot el tema dels tiquets, que era la novetat i que havia generat una certa expectativa. Com l'alcalde de Lloret l'Obrer Major destacava l'elevada participació de gent a Santa Cristina i sobretot de gent jove.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist