15.6 C
Lloret de Mar
Vehicle de Protecció Civil

Protecció Civil recomana tenir nets els desaigües per evitar inundacions

Vehicle de Protecció Civil

Darreres Notícies

La Generalitat i Protecció Civil han impulsat, un any més, la campanya de risc d’inundacions. La idea és conscienciar la població sobre com prevenir-se de possibles problemes derivats de les inundacions que es poden produir al llarg de la tardor.

El cap de Protecció Civil de Lloret, Felip Carbonell, explica que el més important és tenir seny i sentit comú. No s’ha de travessar cap riera ni torrentó i s’han de mantenir nets tots els desaigües. A més, a l’hora de fer alguna activitat a l’exterior és important estar informat de la previsió meteorològica. I si trobem una tempesta intensa quan conduim, cal que parem i esperem que passi la pluja en algun punt elevat.

Segons Carbonell, Lloret és un municipi on el risc d’inundacions és força elevat perquè està en una vall.

La informació de la campanya es fa arribar a la ciutadania a través de la ràdio i de la pàgina web municipal. A més, des de Protecció Civil estan a disposició de qualsevol ciutadà que vulgui fer una consulta.

El risc d’inundacions s’allarga tota la tardor i inicis de l’hivern. Per a qualsevol problema o accident, s’ha de trucar al 112.

spot_img

El + Vist