21.8 C
Blanes

Protestes ciutadanes a Lloret i Blanes

Una vuitantena de pares de Lloret de Mar es van concentrar ahir a les portes de l'escola Pere Torrent per a protestar per la falta de places públiques en les escoles bressol. Exigeixen a l'ajuntament una resposta immediata, de cara al pròxim curs escolar.   "Ronaldinho sí, llars d'infants també". Això deia una de les […]

Darreres Notícies

Una vuitantena de pares de Lloret de Mar es van concentrar ahir a les portes de l'escola Pere Torrent per a protestar per la falta de places públiques en les escoles bressol. Exigeixen a l'ajuntament una resposta immediata, de cara al pròxim curs escolar.

 

circo de las estrellas

"Ronaldinho sí, llars d'infants també". Això deia una de les pancartes que van aixecar ahir els pares. Demanen, amb la protesta, una escolarització pública per als seus infants i es queixen que no hi ha places disponibles. Per això, proposen a l'ajuntament que construeixi una escola bressol prefabricada o bé que subvencioni la diferència de preu d'un centre privat.

 

La resposta de l'ajuntament és que no és una etapa d'escolarització obligatòria, tot i que diu que comparteix la preocupació de les famílies afectades. Els recorda que té previst construir un centre nou, que serà el tercer de Lloret, d'aquí a 2 anys.

 

En la concentració d'ahir, els 80 pares van rebre el suport del PSC, ICV i el Moviment Independent Lloret. Els convocants tenen previst demanar una reunió amb el delegat d'Educació de Girona, per fer-li arribar el seu malestar.

 

Qui també va protestar ahir va ser la plataforma de Dones de Blanes. Demana a l'Ajuntament del municipi veí que es personi com a acusació particular en el cas de la prostituta assassinada fa un mes i que va a aparèixer a l'abocador de Lloret de Mar.

 

L'entitat va sol·licitar el suport municipal en una concentració de rebuig, que va convocar ahir al vespre davant del consistori blanenc.

 

L'ajuntament es mostra disposat a col·laborar i anuncia que es posarà en contacte amb la família de la víctima per oferir-li suport psicològic. Recordem que el cas, que depén del jutjat de Blanes, es troba sota secret de sumari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist