25.6 C
Blanes

Prova als hotels a favor de la igualtat de sexes

Prova pilot en alguns hotels de Lloret per tal d'implantar mesures que fomentin la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en els llocs de treball. La iniciativa s'aplicarà, de forma immediata, en una selecció d'establiments de la vila. L'objectiu és comprovar si així es concilia millor la vida laboral i familiar, i, de pas, es […]

Darreres Notícies

Prova pilot en alguns hotels de Lloret per tal d'implantar mesures que fomentin la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en els llocs de treball. La iniciativa s'aplicarà, de forma immediata, en una selecció d'establiments de la vila. L'objectiu és comprovar si així es concilia millor la vida laboral i familiar, i, de pas, es millora la competitivitat de l'empresa.

circo de las estrellas

 

Aquest és el pas que es donarà a Lloret, i també a Blanes, després de la jornada feta ahir al municipi, amb una trentena d'empresaris. Va ser una jornada de treball, adreçada als caps de personal dels hotels. Tots plegats van acordar un seguit d'accions per tal de promoure la vida laboral, la familiar i la social.

 

La jornada la va organitzar el Gremi d'Hostaleria. El seu gerent, Josep Franch, exposa algunes mesures que permeten deduir impostos. Com, per exemple, la creació d'una escola bressol a dins de l'hotel per a les mares treballadores, la formació especialitzada del personal o la contractació de minusvàlids. Com veuen, algunes mesures són més factibles que les altres.

 

La jornada, feta ahir a Lloret, va reunir, com dèiem, una trentena d'empresaris, la majoria de Lloret i la resta de Blanes. L'organització va anar a càrrec del Gremi d'Hostaleria, que va comptar amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist