20.9 C
Lloret de Mar
La webinar de la setmana passada

Quins protocols per al sector del turisme s’estan dissenyant per aquest estiu?

D'això va el quart debat virtual consecutiu, que organitza avui dijous la Taula Gironina de Turisme.

La webinar de la setmana passada

Darreres Notícies

Disseny de protocols per aquest estiu. D’això va el quart debat virtual consecutiu, que organitza avui dijous la Taula Gironina de Turisme. El president de la taula, el lloretenc Jordi Martí, assenyala que “és molt important tenir un protocol unificat per a les destinacions, a fi de poder comunicar que són indrets segurs”. Afegeix que tant l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) com l’Agència Catalana de Turisme treballen en protocols, com la higiene i la protecció de cara als turistes, els quals s’han d’unificar i el resultat ha de ser un distintiu pensat per al sector.

Un dels objectius del debat d’avui és intentar saber quan es faran públics aquests protocols.

L’obertura anirà a càrrec de Josep Polanco, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement. El webinar comptarà amb Joan Molas, president del Instituto Tecnológico Hotelero i de la Mesa del Turismo, Juan Luis Yzuel, president d’Hostelería de España, Ana Beriain, presidenta de la Federación Española de Empresarios del Cámping, i Carme Cernicharo, Gerent d’Altimir Grup Sanitari. El debat serà moderat per Josep Maria Aguirre, professor de Dret Administratiu de la Universitat de Girona.

Com és habitual, el webinar –que té totes les places exhaurides, amb 800 inscrits- començarà a les 12 hores a la plataforma Zoom. També es pot seguir en directe a través de Youtube.

La setmana que ve hi haurà un altre debat de la Taula Gironina de Turisme, centrat en els mercats d’origen i la previsió de venir de vacances a Catalunya.

spot_img

El + Vist