20.9 C
Lloret de Mar
Entrada a l'Institut-Escola Lloret, situat a Fenals

S’aïlla una classe a Lloret de Mar, arran del positiu de la mestra

Es tracta d’un grup estable de primària de l’Institut-Escola de Fenals, que al llarg d’avui passa les proves PCR i després s’aïllarà durant 10 dies a casa.

Entrada a l'Institut-Escola Lloret, situat a Fenals

Darreres Notícies

S’aïlla la primera classe de Lloret de Mar, arran d’un positiu d’una mestra. Es tracta d’un grup estable de primària de l’Institut-Escola de Fenals, que al llarg d’avui passa les proves PCR –amb l’acompanyament del pare o la mare- i després s’aïllarà durant 10 dies a casa.

Aquest és el protocol que marca el departament de Salut, activat arran d’un cas positiu de coronavirus. La mestra en qüestió ho va comunicar diumenge i es troba confinada a casa seva. Pel que fa a la classe, després de practicar a la mateixa escola les proves PCR avui mateix, els infants marxen a casa. Hi seran aïllats durant 10 dies.

Cal tenir en compte que el període de 10 dies comença a comptabilitzar a partir del darrer contacte amb la persona que va donar positiu, cosa que va tenir lloc el passat divendres. Per tant, s’espera que els alumnes tornin el proper 6 d’octubre a l’escola.

Davant de la situació, el regidor d’Educació, Albert Ferrández, fa una crida “a la tranquil·litat” i demana “paciència” davant d’aquest curs escolar. Conclou que “no ha passat res que no estigui previst”.

A data d’avui, aquest grup estable és l’únic que s’ailla a Lloret de Mar, arran d’un cas positiu de coronavirus. El llistat es pot consultar a una pàgina web de la Generalitat, anomenada Traçacovid, que aglutina les dades del departament d’Educació. Allà s’hi troba tota la informació actualitzada sobre l’evolució de la covid-19 als centres educatius de Catalunya.

spot_img

El + Vist