16 C
Lloret de Mar
Entrada a l'Institut-Escola Lloret, situat a Fenals

S’aïlla una classe a Lloret de Mar, arran del positiu de la mestra

Es tracta d’un grup estable de primària de l’Institut-Escola de Fenals, que al llarg d’avui passa les proves PCR i després s’aïllarà durant 10 dies a casa.

Entrada a l'Institut-Escola Lloret, situat a Fenals

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

S’aïlla la primera classe de Lloret de Mar, arran d’un positiu d’una mestra. Es tracta d’un grup estable de primària de l’Institut-Escola de Fenals, que al llarg d’avui passa les proves PCR –amb l’acompanyament del pare o la mare- i després s’aïllarà durant 10 dies a casa.

Aquest és el protocol que marca el departament de Salut, activat arran d’un cas positiu de coronavirus. La mestra en qüestió ho va comunicar diumenge i es troba confinada a casa seva. Pel que fa a la classe, després de practicar a la mateixa escola les proves PCR avui mateix, els infants marxen a casa. Hi seran aïllats durant 10 dies.

Cal tenir en compte que el període de 10 dies comença a comptabilitzar a partir del darrer contacte amb la persona que va donar positiu, cosa que va tenir lloc el passat divendres. Per tant, s’espera que els alumnes tornin el proper 6 d’octubre a l’escola.

Davant de la situació, el regidor d’Educació, Albert Ferrández, fa una crida “a la tranquil·litat” i demana “paciència” davant d’aquest curs escolar. Conclou que “no ha passat res que no estigui previst”.

A data d’avui, aquest grup estable és l’únic que s’ailla a Lloret de Mar, arran d’un cas positiu de coronavirus. El llistat es pot consultar a una pàgina web de la Generalitat, anomenada Traçacovid, que aglutina les dades del departament d’Educació. Allà s’hi troba tota la informació actualitzada sobre l’evolució de la covid-19 als centres educatius de Catalunya.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.