13.9 C
Lloret de Mar
Cartell de la presentació

Es presenta virtualment el documental sobre Climent Guitart

Per commemorar el Dia Mundial del Turisme, la Fundació ha decidit presentar el documental avui dilluns, a les 18 hores, per Webinar.

Cartell de la presentació

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

La Fundació Climent Guitart presentarà aquesta tarda el documental Climent Guitart, Pioner del Turisme. Ho farà de manera virtual a través d’una sessió de Webinar

L’entitat ha decidit donar a conèixer aquest treball al públic en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme, que es va commemorar ahir diumenge, en un any especialment dur per al sector arran de la crisi del coronavirus. Així ho ha explicat el vicepresident de la Fundació, Pere Cabañas, que ha afegit que “ara més que mai, cal posar en valor el seu gran pes específic, així com el seu caràcter integrador i transversal en la societat”.

Recordem que el documental, produït per la mateixa Fundació i per Minoria Absoluta, repassa la trajectòria de l’hoteler lloretenc, considerat un dels impulsors del turisme a la Costa Brava. El treball ha obtingut tres primers premis en els festivals internacionals de films turístics a Bulgària, Turquia i Espanya (en concret a Tortosa). També ha format part de la competició oficial en altres festivals d’Estats Units, Letònia i Sèrbia.

La presentació virtual d’avui començarà a les sis de la tarda i comptarà amb la participació de Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart, Montse Armengou, directora del programa Sense Ficció de TV3, Francesc Escribano, productor del documental, i Octavi Bono, director General de Turisme de la Generalitat, entre altres.

Qui vulgui seguir-la trobarà el link per inscriure’s al perfil de Facebook de l’entitat o clicant aquí.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.