19.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la presentació

Es presenta virtualment el documental sobre Climent Guitart

Per commemorar el Dia Mundial del Turisme, la Fundació ha decidit presentar el documental avui dilluns, a les 18 hores, per Webinar.

Cartell de la presentació

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart presentarà aquesta tarda el documental Climent Guitart, Pioner del Turisme. Ho farà de manera virtual a través d’una sessió de Webinar

L’entitat ha decidit donar a conèixer aquest treball al públic en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme, que es va commemorar ahir diumenge, en un any especialment dur per al sector arran de la crisi del coronavirus. Així ho ha explicat el vicepresident de la Fundació, Pere Cabañas, que ha afegit que “ara més que mai, cal posar en valor el seu gran pes específic, així com el seu caràcter integrador i transversal en la societat”.

Recordem que el documental, produït per la mateixa Fundació i per Minoria Absoluta, repassa la trajectòria de l’hoteler lloretenc, considerat un dels impulsors del turisme a la Costa Brava. El treball ha obtingut tres primers premis en els festivals internacionals de films turístics a Bulgària, Turquia i Espanya (en concret a Tortosa). També ha format part de la competició oficial en altres festivals d’Estats Units, Letònia i Sèrbia.

La presentació virtual d’avui començarà a les sis de la tarda i comptarà amb la participació de Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart, Montse Armengou, directora del programa Sense Ficció de TV3, Francesc Escribano, productor del documental, i Octavi Bono, director General de Turisme de la Generalitat, entre altres.

Qui vulgui seguir-la trobarà el link per inscriure’s al perfil de Facebook de l’entitat o clicant aquí.

spot_img

El + Vist