22.2 C
Blanes

Quinze empreses patrocinen la temporada teatral de Lloret

Quinze empreses de Lloret, de sectors diferents, patrocinen la programació de l'Espai XXS. Aquest tipus de col·laboració no és nova amb activitats fetes des del sector públic, però sí que ho és l'acte de reconeixement que es va organitzar ahir dedicat a aquestes empreses.   De fet, fa temps que s'impliquen econòmicament en iniciatives municipals, […]

Darreres Notícies

Quinze empreses de Lloret, de sectors diferents, patrocinen la programació de l'Espai XXS. Aquest tipus de col·laboració no és nova amb activitats fetes des del sector públic, però sí que ho és l'acte de reconeixement que es va organitzar ahir dedicat a aquestes empreses.

 

circo de las estrellas

De fet, fa temps que s'impliquen econòmicament en iniciatives municipals, com, per exemple, la temporada teatral. I això ha tingut un efecte mimètic, segons la regidora de cultura, Laura Bertran, que diu que ara hi ha altres empreses interessades. El patrocini de les empreses permet portar fins a Lloret companyies teatrals de renom i obtenir una programació de qualitat.

 

Les col·laboracions estan dividides en tres categories, en funció de la quantitat aportada. Pot ser de 1.500, 600 o 300 euros. Com a contrapartida, les empreses obtenen unes avantatges concretes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist