22.2 C
Blanes

Recapten més de 6.000 euros per lluitar contra el càncer.

Més de 6 mil euros. Aquesta és la quantitat que va recollir la secció local de l'Associació Catalunya contra el Càncer, a la darrera postulació feta a Lloret.   La xifra recaptada, concretament 6 mil 428 euros, es destinarà als malalts i al seu entorn familiar, i també a la investigació. La presidenta de la […]

Darreres Notícies

Més de 6 mil euros. Aquesta és la quantitat que va recollir la secció local de l'Associació Catalunya contra el Càncer, a la darrera postulació feta a Lloret.

 

circo de las estrellas

La xifra recaptada, concretament 6 mil 428 euros, es destinarà als malalts i al seu entorn familiar, i també a la investigació. La presidenta de la secció local, Cristina Paner, explica que enguany han aconseguit assolir l'objectiu que s'havien marcat.

L'entitat, a banda de recollir diners per destinar-los de manera solidària a la causa, ofereix serveis diferents a totes aquelles persones que els puguin necessitar. En el cas de Lloret, els malalts i els seus familiars reben atenció psicològica i de fisioteràpia.

A banda d'això, ara, durant el mes de juliol, l'associació està duent a terme una campanya de prevenció solar a tot Catalunya. De cara al setembre, la secció local té previst organitzar el sopar anual, per tal de recollir diners per la causa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist