18 C
Blanes

Recuperen un càdaver d’entre les roques

Rescaten el cos d’un home a Lloret de Mar, que hauria caigut per un penya-segat a prop de la platja central. La policia ha recuperat el cadàver a primera hora del matí, ja que ahir a la nit, quan van rebre l’avís, no hi havia prou visibilitat.   Segons fonts municipals, el cos correspon a […]

Darreres Notícies

Rescaten el cos d’un home a Lloret de Mar, que hauria caigut per un penya-segat a prop de la platja central. La policia ha recuperat el cadàver a primera hora del matí, ja que ahir a la nit, quan van rebre l’avís, no hi havia prou visibilitat.

 

circo de las estrellas

Segons fonts municipals, el cos correspon a un home jove, però no se sap si és un turista o un veí de Lloret. Tot indica que va caure per un penya-segat, situat a sota del Castell de Sant Joan. I que va quedar surant a l’aigua, atrapat entre unes roques.

 

Unes persones van localitzar ahir el cadàver, en estat avançat de descomposició, i van avisar la policia. Els agents no l’ha pogut rescatar fins avui, per problemes de visibilitat i d’accés. El cadàver l’han rescatat per mar i l’han dut fins a la platja de Fenals.

 

Ara se li ha de practicar l’autòpsia, que determinarà les causes de la mort. Els mossos han explicat que el cos no presenta signes de violència. També s’està investigant si s’ha denunciat, en els últims dies, la desaparició d’alguna persona a la zona de Lloret i voltants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist