25.6 C
Blanes

Referèndum de l’Estatut de Catalunya, resultats de participació a les dues de la tarda a Lloret de Mar.

Un 19,77 per cent dels ciutadans censats a Lloret de Mar han votat a les dues de la tarda, segons fons de l'Ajuntament de Lloret de Mar.   A Catalunya, a la una del migdia, les dades oficials de participació en el referèndum de l'Estatut assoleixen el 20,71% dels ciutadans censats, en el referèndum de l'Estatut […]

Darreres Notícies

Un 19,77 per cent dels ciutadans censats a Lloret de Mar han votat a les dues de la tarda, segons fons de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

circo de las estrellas

 

A Catalunya, a la una del migdia, les dades oficials de participació en el referèndum de l'Estatut assoleixen el 20,71% dels ciutadans censats, en el referèndum de l'Estatut de l'any 79 no hi va haver dades oficials de participació per franges horàries, però atenent als resultats publicats a l'època, la participació a les dotze va ser del 15,6%.

 

Pel que fa a la participació a nivell de demarcacions, el Conseller de Governació, Xavier Sabaté, ha donat a conèixer que a Barcelona a la una del migdia havien votat el 20,41% dels ciutadans censats a Girona a la una ha estat del 22,39%, a Lleida la participació en aquesta franja horària ha estat del 21,68% i a Tarragona la participació registrada avui a la una del migdia ha estat del 20,89%.

 

En motiu del referèndum de l’Estatut de Catalunya, a Lloret de Mar hi ha col·locades un total de 25 meses electorals que ocupan 75 persones, tres per mesa, entre president i vocals.

Si a aquest col·lectiu, hi sumem els suplents, el recompte puja a 225 persones, que es van escollir aleatòriament en un ple extraordinari.

 

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist