18 C
Blanes

Reforcen la neteja en la via pública del centre

L'Ajuntament reforça la neteja dels carrers en els torns de tarda. El motiu és que s'ha detectat que, aquest mes d'agost, les papereres del centre queden plenes d'escombraries i donen mala imatge. Per això, les brigades municipals han doblat el servei i passen dues vegades per garantir una bona neteja, tal i com ha explicat […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament reforça la neteja dels carrers en els torns de tarda. El motiu és que s'ha detectat que, aquest mes d'agost, les papereres del centre queden plenes d'escombraries i donen mala imatge. Per això, les brigades municipals han doblat el servei i passen dues vegades per garantir una bona neteja, tal i com ha explicat el regidor de medi ambient, Ignasi Riera.

 

circo de las estrellas

Aquest reforç forma part de la neteja que s'aplica durant les 24 hores del dia en el casc antic de la vila. Tres torns seguits la fan possible, que són al matí, tarda i nit. La finalitat és mantenir neta la via pública, ja que la neteja és un dels aspectes que satisfan més els visitants.

 

Les brigades municipals s'encarreguen de netejar carrers, però també la platja, els camins de ronda i les cales. Tot i que a l'estiu, tenen més feina que mai, perquè hi ha moltes persones a Lloret, continuen aplicant la recollida selectiva, que permet reciclar part de les deixalles.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist