22.2 C
Blanes

Remouen l’abocador de Lloret per trobar el cos d’una dona

Els Mossos d'Esquadra busquen, des d'aquest matí, el cos d'una dona a l'abocador de Lloret de Mar. La policia creu que el presumpte assassí, que és a la presó, la va matar a Blanes, la va trossejar i va tirar el cadàver en un contenidor d'escombraries. El que es considera autor del crim és José […]

Darreres Notícies

Els Mossos d'Esquadra busquen, des d'aquest matí, el cos d'una dona a l'abocador de Lloret de Mar. La policia creu que el presumpte assassí, que és a la presó, la va matar a Blanes, la va trossejar i va tirar el cadàver en un contenidor d'escombraries. El que es considera autor del crim és José Martín Caballero Pasqual. Té 31 anys i és veí de Blanes.

 

circo de las estrellas

Tot indica que va contractar els serveis de la noia. La va fer anar a casa seva, en un apartament del barri dels Pins de blanes. Allà l'hauria mort, hauria trossejat el cos i després l'hauria llençat en un contenidor, segons diverses informacions aparegudes en els diaris.

 

La investigació policial va començar tres setmanes enrere, quan unes companyes de la prostituta van denunciar la seva desaparició. Divendres la policia va detenir el que seria el seu últim client i el jutge el va empresonar, acusat del crim.

 

Ara busquen el cadàver en l'abocador de Lloret, on el jutge ha obligat a aturar-ne l'activitat per no entorpir la recerca. Les instal·lacions processen les deixalles de tota la comarca de la Selva.

 

Segons la premsa escrita, la noia era sud-americana i el presumpte assassí era client seu. El jutjat de Blanes, encarregat del cas, ha decretat secret de sumari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist