0.7 C
Lloret de Mar

Reobren el camí de ronda tallat pel despreniment d’una pedra

Darreres Notícies

Ja s'ha reobert el tram de camí de ronda que l'Ajuntament havia tancat, després de l'accident en què el despreniment d'una pedra va ferir una turista. Els treballs per netejar la zona i evitar així nous despreniments van acabar ahir mateix.

 

Recordem que els fets van passar la nit de dissabte a diumenge, quan la dona, de mitjana edat i nacionalitat israeliana, feia una visita guiada per Lloret. La víctima, ingressada a l'hospital Josep Trueta de Girona, està fora de perill i, de fet, és previst que torni a casa properament. En un primer moment va quedar inconscient i va ser traslladada amb urgència fins a l'hospital gironí. Ara, però, ja s'està recuperant.

 

L'accident es va produir en el tram del camí de ronda que uneix la Roca d'en Maig amb la Dona Marinera. L'Ajuntament apunta que va ser la pluja la que va causar el despreniment de la pedra que va impactar al cap de la turista.

 

Segons el regidor de medi ambient, Ignasi Riera, els agents de protecció de l'entorn i els membres de protecció civil revisen tots els camins de ronda per evitar fets com aquests. Si es detecta una zona perillosa, el tram es tanca fins que s'han incrementat les mesures de seguretat, ja sigui traient totes les pedres susceptibles de caure o bé col·locant una xarxa metàl·lica que impedeixi nous despreniments.

spot_img

El + Vist