21.5 C
Blanes

Reparació urgent al passeig de Fenals abans que comenci la temporada

L'ajuntament de Lloret de Mar encarregarà una reparació d'urgència en el Passeig de Fenals, que es troba en mal estat. L'objectiu és arreglar els desperfectes del paviment del vial, situat paral·lel a la platja, abans que comenci la temporada i arribin els turistes de forma massiva.   L'estat “deplorable” en què es troba el passeig […]

Darreres Notícies

L'ajuntament de Lloret de Mar encarregarà una reparació d'urgència en el Passeig de Fenals, que es troba en mal estat. L'objectiu és arreglar els desperfectes del paviment del vial, situat paral·lel a la platja, abans que comenci la temporada i arribin els turistes de forma massiva.

circo de las estrellas

 

L'estat “deplorable” en què es troba el passeig de Fenals l'ha denunciat el grup d'ERC de l'oposició. Ho va fer ahir en el ple i el govern local li va donar la raó. El regidor d'obra pública, Josep Teixidor, ha dit que comparteix la “preocupació” per aquest passeig, però assegura que “el manteniment no hi ha faltat”.

 

Tal i com assenyala el regidor, el passeig de Fenals té un paviment esquinçat i el mur està trencat en diversos llocs. Aquestes mancances són encara més visibles perquè els carrers del voltant, com el Puerto Rico o l'avinguda Amèrica o estan renovats o estan en obres. Per això, s'ha decidit per una reparació d'emergència, tal i com han fet els últims anys, per garantir la seguretat dels vianants, que no hi hagi cap perill.

 

Tot i que ara s'hi faci aquest pedaç, l'objectiu de l'ajuntament és dur a terme la reparació definitiva durant el proper mandat. Serà una de les obres prioritàries per Lloret, entre altres motius, pel seu pressupost. Es calcula que restaurar el passeig de Fenals costarà uns 200.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist