26.4 C
Blanes

Representants de Medi Ambient visiten el paratge de Santa Cristina

L'Obreria de Santa Cristina -l'entitat que té cura del paratge- i la conselleria de Medi Ambient continuen sense acostar posicions. No es posen d'acord sobre la inclusió de la finca dins el Pla d'Espais d'Interés Natural, que la Generalitat defensa i l'Obreria rebutja, per por a quedar sense capacitat d'autonomia.   Tot i que les […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina -l'entitat que té cura del paratge- i la conselleria de Medi Ambient continuen sense acostar posicions. No es posen d'acord sobre la inclusió de la finca dins el Pla d'Espais d'Interés Natural, que la Generalitat defensa i l'Obreria rebutja, per por a quedar sense capacitat d'autonomia.

 

circo de las estrellas

Tot i que les distàncies es mantenen, representants de Medi Ambient van visitar divendres Santa Cristina, on van poder trepitjar cada racó del paratge. L'objectiu era que coneguessin, de primera mà, com és la finca, tal i com ha explicat l'obrer major, Salvador Palaudelmàs.

 

L'Obreria valora de forma positiva que el cap de gabinet del conseller de Medi Ambient i un assessor seu acceptessin la invitació de venir a Santa Cristina per conèixer així la realitat del paratge. Segons Salvador Palaudelmàs, van quedar impressionats i van constatar que és un espai amb personalitat i “amb història”.

 

El proper pas és que el govern català faci arribar una proposta a l'Obreria per tal d'acostar posicions respecte a la protecció de Santa Cristina. Si des de Medi Ambient diuen que serà una proposta viable, l'entitat es mostra reticent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist